Nya ROBOTMASTER version 7.4 är nu tillgänglig

Robotprogrammering har aldrig varit snabbare, enklare och mer effektivt!

Amerikanska Hypertherm, tillverkare av industriella skärsystem och programvaror meddelar att de nu släppt versionsuppdatering 7.4 till Robotmaster, deras CAD / CAM-baserade offline-programvara för robotar. Versionen innehåller en mängd förbättringar särskilt utformade för att ytterligare förenkla din robotprogrammering.

 

Bland nyheterna ingår:

  • Stora förbättringar av ”Remote Tool Center Point” (RTCP) som möjliggör en förbättrad slutanvändarupplevelse och utnyttjar den fulla kapaciteten av alla typer av robotceller.
Slipning i Robotmaster

Slipning i Robotmaster

  • Tillägg till ytbanorna med ytterligare strategier och avancerade verktyg för polering, slipning, gradning mm. Dessa ytbanor är utformade för att passa perfekt ihop med förbättringarna av RTCP såväl som traditionella konfigurationer för robotbaserad efterbehandling.
  • Snabbare bearbetningstider när du sparar, laddar och beräknar jobb samt förbättrad feedback i realtid under simulering för snabbare delprogrammeringstider.
  • Förbättring av Robotmaster Interactive Simulation Environment (RISE), vilket ger en mer realistisk simulering för externa axlar, tillsammans med verktyg för att bättre kunna kontrollera rörelsen mellan roboten och externa axlar.
Svetsning i Robotmaster

Svetsning i Robotmaster

“I Robotmaster V7.4 tar vi ett stort kliv framåt och levererar ytterligare funktioner och förbättringar baserat på feedback från våra användare”, berättar Garen Cakmak, ledare för Hypertherms mjukvaruteam för robotprogrammering. ”Ett exempel är RTCP-förbättringarna. De kommer att möjliggöra för våra kunder att få ut ett ökat värde av sina robotcellinvesteringar. ”

Baserat på den omdesignade V7-arkitekturen som lanserades 2018, använder Robotmaster integrerad CAD / CAM-funktionalitet för att göra robotprogrammering enkelt och intuitivt för alla, t.o.m. en förstagångsanvändare. Programvaran används i ett brett spektrum av branscher för att programmera robotar för uppgifter som inkluderar ytbeläggning, 3D-fräsning, additiv tillverkning, svetsning, målning och mycket mer.